Onze diensten


Klimaatbeheersing

Voor meer comfort en minder energieverbruik

Al decennia lang kennen we cv-installaties om woningen en gebouwen te verwarmen. Maar de ontwikkelingen gaan snel. We willen meer comfort en minder energieverbruik. De techniek gaat daarin mee. Kamphof installaties zorgt voor optimale klimaatbeheersing met energiezuinige cv- en HR-ketels, vloerverwarming, mechanische ventilatie en warmte terugwin installaties.

Remeha dealer

Kamphof Installaties is dealer van Remeha. Remeha staat voor innovatieve oplossingen, kwaliteit en een goede service en garantie op het gebied van cv-ketels, HR- installaties, boilers en thermostaten.

Als Remeha dealer biedt Kamphof Installaties:

Een uitgebreid assortiment aan Remeha cv-ketels en HR-installaties
Betaalbare en energiezuinige klimaatoplossingen
De nieuwste techniek en betrouwbare kwaliteit
Uitstekende service en garantie vanaf de fabriek


Vloerverwarming

Steeds vaker wordt gekozen voor vloerverwarming naast de traditionele verwarmingssystemen. Kamphof Installaties verzorgt de aanleg van vloerverwarming gekoppeld aan uw cv-installatie. De stralingswarmte van vloerverwarming maakt dat de temperatuur in een ruimte sneller aangenaam warm voelt bij een lagere luchttemperatuur. Zo zorgt u voor meer comfort en bespaart u energiekosten!

Mechanische ventilatie

Mechanische ventilatie zorgt voor gezonde luchtverversing. Mechanische ventilatie voert vervuilde lucht af en zuigt verse lucht aan via ventilatieroosters of klepramen, die in verbinding staan met de buitenlucht. Kamphof Installaties zorgt voor advies, aanleg en onderhoud van mechanische ventilatie in uw woning of bedrijfspand. Zo zorgt u altijd voor verse lucht en een gezond klimaat! Meer weten of de mogelijkheden? OF Bel voor gratis advies

Bel 06-4121 6358 of neem contact op met de installateur via het contactformulier.


Badkamer verbouwen

Een badkamer verbouwen wordt meestal gedaan om de functionaliteit en het comfort te vergroten. Goed advies is daarbij een must. Kamphof Installaties werkt samen met professionele toonzalen. Daar wordt u vakkundig geholpen en heeft u ruime keuze uit badmeubelen, toiletten, kranen, tegels en accessoires van de beste merken (Sphinx, Laufen, Villaroy & Boch, Hans Grohe etc.).

Zo heeft u jaren plezier van uw sanitair!

De uitvoering moet mooi en degelijk gebeuren. Kamphof Installaties adviseert, ontwerpt en installeert volledige sanitaire voorzieningen voor woning- en utiliteitsbouw. Zo kan uw sanitair weer jaren mee!

Loodgieter Genemuiden

Al jaren worden lood en zink gebruikt voor het dichten van daken, dakkapellen, schoorstenen en het afvoeren van regenwater. Lood en zink kunnen in allerlei vormen worden toegepast. Zink heeft de mogelijkheid zowel aan oude als aan nieuwe huizen de juiste uitstraling te geven. De montage en verwerking van lood en zink vraagt vakkennis en ervaring. Kamphof Installaties is uw Loodgieter Genemuiden en omtrek.

Riolering ontstoppen met hoge druk rioolreiniger

Uw douche, wastafel, gootsteen of wc is verstopt? Hangt er een vervelende rioollucht in huis? Soms is er sprake van lekkage of een breuk in de riolering. Vaak is het alleen een kwestie van de riolering ontstoppen. Kamphof Installaties beschikt over een hoge druk rioolreiniger waarmee de riolering ontstoppen een stuk eenvoudiger is geworden. Zelfs zware verstoppingen worden met de hoge druk rioolreiniger snel verholpen!

Rioolschade herstellen

Lekkages of rioolbreuken ontstaan als gevolg van verzakking of inklinking van grond of door het gebruik van verouderde materialen. Kamphof Installaties zorgt voor vakkundige oplossingen, ook wanneer oude en nieuwe materialen gecombineerd worden!

© 2015 Kamphof Installaties.
Alle rechten voorbehouden.
website: Basisreclame.
Bekijk ons op: Google+.